Vakum Annealing

Vacuum Annealing

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Bahan: 304, 304L, 316, 316L, 310, 310S, 430, 321 ect
Ukuran: 1. nggumunake gulung, ngudani lan disk
          2. nglumpukake ambane 2.0m sing paling dawa, paling dawa 300m
Aplikasi: Ing vakum, kita bisa nggawe stree ngeculake anneal ing macem-macem bahan lan bolong sing beda-beda, supaya kita bisa nggawe saringan kanthi gampang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan