Mesh Kabel Stainless Steel

Stainless Steel Wire Mesh

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Looms: tenunan puteran kanthi jinis set 120  
Bahan: SUS / AISI 304 304L 316 316L 310 310S 321 430 lsp. 
Jenis tenun: tenun kosong, tenunan twill, tenunan emping polos, nenun twch sabuk, twill mbalikke tenunan sabuk, diketat
Mesh: 0.5-600mesh 
Jembar: 0.5m, 1.0m, 1.2m, 1.5m, 2.5m, 4m    
Dianggo: Mesh baja tahan karat kanthi resistansi sing apik kanggo asam, alkali, panas lan karat, kekuwatan dhuwur, digunakake ing filtrasi peralatan kanggo otomatis, karet plastik, tekstil serat kimia, industri kimia, minyak lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan