Mesh Kawat baja kosong

plain Steel Wire Mesh

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Looms: tenunan looms kanthi macem-macem jinis 86 set  
Bahan: karbon sithik 
Jenis tenun: nenun polos, tenunan empuk polos, tenunan twill, tenunan sabung sabalikna, tenunan herringbone 
Mesh: 2-80mesh 
Jembar: 0.5m, 1.0m, 1.30m 
Dianggo: digunakake ing peralatan extrusion kanggo plastik, karet, filtrasi lan sapiturute.

PLAIN STEEL WIRE MESH: PLAIN WEAVE
MESH (INCH) WIRE DIA. (Mm) Bukaan (mm)
8 0,710 2,465
10 0,63 1.91
12 0,60 1,516
14 0,50 1.314
16 0,45 1.137
18 0,40 1.011
20 0,40 0,87
30 0,30 0,54
40 0,25 0,39
50 0,20 0,308
60 0,16 0,263
80X70 0,135 0,19 / 0.23
Lebar sing kasedhiya: 0.50m-1.3m
PLAIN STEEL WIRE MESH: TULANG PUTRA PLUT
MESH (INCH) WIRE DIA. (Mm)
12X64 0.58X0.40
14X88 0.50X0.33
24X110 0.35X0.25
30X150 0.23X0.18
40X200 0.18X0.13
Lebar sing kasedhiya: 0.50m-1.3m
COPPER WIRE MESH: DUTCH WEAVE
MESH (INCH) WIRE DIA. (Mm)
22X110 0.34X0.25
14X88 0.42X0.30
110X16 0.23X0.36
Lebar sing kasedhiya: 0.23m-0.308m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan