Mesh Kawat Bronos Phosphor lan Mesh Kawat Kuningan

Phosphor Bronze Wire Mesh And Brass Wire Mesh

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Perusahaan kita bisa nyedhiyakake bolong kawat tembaga fosfor lan tisu kawat saka 1 bolong nganti 300mesh. Jembaré saka 0.6m nganti 1,3m, dawa saka 15m nganti 100m.

Bahan: Gelang tembaga phosphor lan bolong bolong bolong 
Tenun: tenun kosong, twill nenun lan tenun kosong-empuk
Fitur: resistensi karat, nyandhang tahan, resistensi asam lan resistensi alkali.
Aplikasi: Mesh watu tembaga Phosphor lan bolong kawat utamane digunakake minangka kain kawat sing alus ing pirang-pirang industri, kayata sieving macem-macem gandum, bubuk, porselain, percetakan porselin, lan nyaring cairan, gas lan sapanunggalane.

MESH (INCH) WIRE DIA. (Mm) Bukaan (mm)
14 0,45 1.37
16 0,40 1.19
18 0,40 0,99
20 0,40 0,87
30 0,30 0,55
36 0,25 0,46
40 0,22 0,415
45 0,16 0,40
50 0,20 0,30
60 0,16 0,25
80 0,12 0,20
100 0,10 0,155
150 0,06 0,11
200 0,05 0,077
250 0,04 0,062
Lebar sing kasedhiya: 0.60m-1.30m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan