Produk Non-Logam

123
  • Non-Metal Filter

    Filter Non-Logam

    Penapisan non-logam: bolong poliester lan nilon Looms: 39 set SULZER RUTI saka Switzeland Spesifikasi: 20-400mesh Width: lebar maksimal 3.6m, lan bisa ngethok ambane beda miturut Watak pelanggan, etungan: tahan marang asam, alkali Panganggone: digunakake digunakake ing filtrasi cair lan padhet kanggo panganan, farmasi mesh count Yarn diameteripun bolong bukaan mbukak area kekandelan Bobot bahan-bahan mikron mikron% g / m2 24 280 750 53 530 156 PA6 30 250 600 600 ...
  • Non-Metal Filter Discs

    Disc Filter Non-Logam

    Mesh mbukak: 11-900 micron. Jembar: 1-3.3M. Length: 30-70M, utawa ngasilake kaya syarat sampeyan. Aplikasi: Cairan lan pemaringan padhet ing industri panganan, farmasi lan industri liyane.  
  • Filter Bag

    Filter Tas

    Bahan Filter Filter: Dianggo: Filter Filter Air, Filter Filter, Filter Filter. Tingkat Filter Jenis Aliran Spesifikasi (m3 / h) Wilayah Filter (m2) Ukuran (Dhasar Diameter X) # 1 20 0.25 7 ″ x 16 ″ (180mm x410mm) # 2 40 0.50 7 ″ x 32 ″ (180mm x 810mm) # 3 6 0.10 4 ″ x 8.25 ″ (102mm x 210mm) # 4 12 0.15 4 ″ x 14 ″ (102mm x 356mm) # 5 25 0.30 6 7/8 ″ x 34 ″ (175mm x 870mm) * Ukuran bisa uga njaluk.