Disc Filter Non-Logam

Non-Metal Filter Discs

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Mbukak Mesh: 11-900 micron.
Jembar: 1-3.3M.
Length: 30-70M, utawa ngasilake minangka syarat sampeyan.
Aplikasi: Filter lan solid solid ing industri panganan, farmasi lan industri liyane.
 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan