Seri Mesh Series

123
  • Stainless Steel Wire Mesh

    Mesh Kabel Stainless Steel

    Looms: tenunan tenunan kanthi jinis set sing beda 120 Bahan: SUS / AISI 304 304L 316 316L 310 310S 321 430 dll. Tipe tenun: tenun polong, tenun twill, tenunan dawai polos, tenunan dusun belang, rongga sabuk sabalikna, 0.5 Mesh: 0.5 -600mesh Width: 0.5m, 1.0m, 1.2m, 1.5m, 2.5m, 4m Dianggo: Kawat baja tahan karat kanthi resistansi sing apik marang asam, alkali, panas lan karat, kekuwatan gedhe, digunakake kanthi filtrasi peralatan kanggo otomatis, karet plastik, tekstur serat kimia ...
  • Epoxy Wire Mesh

    Epoxy Wire Mesh

    Jeneng produk: epoxy wire bolong .hydraulic filter screen.metal wire mesh for hydraulic filter element, filter element support wire mesh Katrangan lengkap babagan produk: Minangka lapisan dhukungan, bolong epoksi utamane digunakake ing saringan hidraulik utawa udara. Mesh baja tahan karat, bolong kabel aluminium lan bolong kabel baja Kondisi produk: Sawise perawatan permukaan, titik interlacing tetep, apenure sanajan lan alun-alun, wangi lan gandhengane saka watu vertikal, prod ...
  • Disc

    Disc

    Salah disk lapisan, pirang-pirang lapisan kanthi titik welding siji lapisan lan pirang cakram nganggo aluminium pinggiran; beda cakram bentuk khusus karo pinggiran aluminimum lan titik welding. Aplikasi: Digunakake kanthi akeh filter ing karet plastik lan serat kimia lsp.
  • plain Steel Wire Mesh

    Mesh Kawat baja kosong

    Looms: tenunan looms kanthi macem-macem jinis 86 set Material: Jenis tenun karbon rendah: tenun polos, tenunan dutch polos, tenun twill, tenunan sabung sabalikna, Gelang herringbone Mesh: 2-80mesh Width: 0.5m, 1.0m, 1,30m Dianggo: umume digunakake ing peralatan extrusion kanggo plastik, karet, filtrasi lan sapiturute. PLAIN STEEL WIRE MESH: PLAIN WEAVE MESH (INCH) WIRE DIA. (Mm) Aperture (mm) 8 0.710 2.465 10 0.63 1.91 12 0.60 1.516 14 0.50 1.314 16 0.45 1.137 18 0.40 1.011 20 0.40 0.87 30 0.3 ...
  • Phosphor Bronze Wire Mesh And Brass Wire Mesh

    Mesh Kawat Bronos Phosphor lan Mesh Kawat Kuningan

    Perusahaan kita bisa nyedhiyakake bolong kawat tembaga fosfor lan tisu kawat saka 1 bolong nganti 300mesh. Jembaré saka 0.6m nganti 1,3m, dawa saka 15m nganti 100m. Bahan: bolong tembaga bolong lan bolong kawat bolong Tenun: tenun polos, nenun twill lan tenunan empuk dutch-plain: tahan karat, tahan nyandhang, tahan asam lan resistensi alkali. Aplikasi: Feshor tembaga bolong lan bolong kawat bolong umume digunakake minangka kain kawat sing alus ing pirang-pirang industri, kayata sieving ...
  • Vacuum Annealing

    Vakum Annealing

    Materi: 304, 304L, 316, 316L, 310, 310S, 430, 321 ect Ukuran: 1. ukurane nggulung, ngudani lan disk 2. nglumpukake ambane 2.0m sing paling dawa, paling dawa 300m Aplikasi: Ing vakum, kita bisa nindakake stree ngeculake anneal ing macem-macem bahan lan bolong sing beda, supaya kita bisa nggawe saringan kanthi gampang.