Epoxy Wire Mesh

Epoxy Wire Mesh

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Jeneng produk: kabel bolong dilapisi epoxy .hydraulic filter screen.metal wire mesh for element hydraulic filter, filter element support wire mesh
Katrangan lengkap babagan produk: Minangka lapisan dhukungan, bolong epoksi utamane digunakake ing saringan hidraulik utawa udhara. Bahan kasebut yaiku kawat baja tahan karat, bolong kabel aluminium lan bolong wesi
Karakteristik produk: Sawise perawatan permukaan, titik interlacing tetep, apenure sanajan lan alun-alun, kabel gandhengane lan gandhengane ana vertikal, produk ora gampang diluncurake lan ngrusak, nambah dhukungan, permukaan bolong sing rata lan lancar, kita bisa ngasilake warna permukaan sing beda, kekandelan lapisan.uniform sing lancar.
Kauntungan produk:Rintangan kakisan rendaman minyak, Iki bisa diuji ing macem-macem suhu lan kaping kanthi macem-macem merek media minyak hidraulik, lan permukaan lapisan ora owah. Cocog kanggo produk filter hidraulik khusus kanggo suhu lan tekanan dhuwur. sawise dioksidasi ing suhu sing luwih dhuwur, adhesion saka serbuk lapisan, resistensi kejut, anti-lemes


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan