Disc

Disc

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Salah disk lapisan, pirang-pirang lapisan kanthi titik welding siji lapisan lan pirang cakram nganggo aluminium pinggiran; beda cakram bentuk khusus karo pinggiran aluminimum lan titik welding.

Aplikasi: Digunakake kanthi akeh filter ing karet plastik lan serat kimia lsp.

discs-welding

disc-weldeding-3

disc-inspection


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan