Hubungi Kita

Hebei Kanglida Metal Net Co, Ltd

Alamat

Zon Xutuan, Anping County, Provinsi Hebei, China.

Telpon

18622332936
0086- (0) 318-7535468

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm
Setu Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita