Babagan Kita

TENTANG AKU

Profil perusahaan

Sugeng rawuh ing Hebei Kanglida Metalnet Co, Ltd.! Lokasi kita minangka kabupaten Anping, propinsi Hebei, sing uga diarani "Kutha kawat bolong" ing China. Kita minangka salah sawijining produsen ndhuwur lan ekspor saka produk bolong lan produk kawat saka China. Diwiwiti wiwit taun 1992, kita duwe pengalaman 20 taun ing tenunan bolong.

Perusahaan kita minangka pabrikan khusus Filter bolong. Pabrik kasebut nduwe area dhuwure luwih saka 56.000 meter persegi, tanduran earea 36000 meter persegi, luwih saka 230 tenunan kawat bolong lan peralatan, luwih saka 300 karyawan, kalebu eksekutif, teknisi, lan juru tulis. Volume dodolan taunan 23 yuta USD. Kanthi kabeh produk kanggo ekspor, kita kalebu produser paling ndhuwur saka tisu kawat filter ing China. Filter kabel bolong / kain sing diwenehake dening kita diklasifikasikake dadi logam lan nonmetal. Wesi panyaring logam duwe bolong baja tahan karat, bolong baja karbon sithik lan bolong tembaga, lan sapanunggalane Mesh Filter nonmetal utamane bolong nilon lan bolong poliester. Pengalaman luwih saka 20 taun ing tenunan bolong panyaring, 100% uji coba lan sistem tilas produk lengkap wis nambah pangsa pasar sing terus nambah ing Jerman, AS, Jepang, Eropa, Amerika lan pasar Asia Tenggara.

1

Pambuka Umum Produk Kawat Kabel Kita:
Nalika seneng posisi utama ing bolong kawat sing ditenun lan kain kawat sing ditenun, Hebei Kanglida Metalnet Co, Ltd. nyedhiyakake bolong dering stainless steel, bolong dawai bolong lan produk bolong liya. 

Barang kawat stainless steel lan produk bolong wesi logam liyane wis diekspor menyang Eropa, AS, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika lan sawetara bagean liyane ing saindenging jagad. 
Nalika kita akeh nggatekake gaweyan kanggo produk sing luwih apik, sistem manajemen kualitas kita kanthi Pabrik lan dodolan jaringan kawat hardware wis disetujoni dening ISOQAR kanthi standar ISO9001: 2008 tanggal Oct.18,2001.

 

Pengalaman
Area

Mesh baja tahan karat lan kain kawat digunakake sacara otomatis ing Auto, plastik lan karet, tekstil serat kimia, petrokimia.

Yen sampeyan kepengin weruh jaringan bolong lan produk kawat kabel, keparenga sampeyan mbutuhake katrangan lengkap. Muga-muga bisa wae pesen saka sampeyan bakal entuk perhatian lan ati-ati. Kita nempelake pentinge komunikasi sing tulus karo pelanggan. Sampeyan tampil dikirim dening email utawa fax pitakon kanggo pesenan nyoba. 

Pengeposan kita bebas saka bungkus papan multilayer fumigated, lan uga bisa disesuaikan

Sertifikat ISO

Sistem manajemen kualitas kanthi Pabrik lan dodolan jaringan kawat jaringan wis disetujoni dening ISOQAR kanthi standar ISO9001: 2000 ing Oct.18, 2001. Iki tegese para pelanggan bisa entuk jaminan standar internasional kanggo produk lan layanan sing dituku saka kita . Sampeyan bisa klik ing foto ing ngisor iki kanggo ndeleng tampilan sertifikat sing luwih apik.

2
3
4

Layanan

Kauntungan produk: kualitas dijamin, pangiriman tepat waktu, rega sing cukup lan layanan dodolan sing apik kanggo para pelanggan. 
Inovasi produk lan perbaikan kualitas minangka tenaga inti pangembangan perusahaan kita. 
Tim R&D Profesional, konsep manajemen ilmiah lan peralatan produksi maju kanggo nyukupi panjaluk pelanggan supaya luwih dhuwur produk.