• kld11
  • Filter manufacturing expert
  • Strict quality control

Produk Produk

Hebei Kanglida metal net Co, Ltd! Lokasi kita yaiku Anping County, Provinsi Hebei, sing uga dikenal minangka "kampung halaman layar sutra" ing China. Kita minangka salah sawijining produsen ndhuwur lan ekspor produk kawat bolong lan produk bolong China. Wiwit taun 1992, kita duwe pengalaman 20 taun ing tenunan kabel mesh.Kami perusahaan minangka produsen filter profesional.

Bengkel